ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟ ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΤΜΗΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΠΡΩΙΝΗΣ ΖΩΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2020-2021.

Αγαπητοί γονείς

Σας παρακαλούμε να συμπληρώσετε την παρακάτω (μετά το τέλος του κειμένου)  αίτηση εγγραφής στο ολοήμερο τμήμα για το σχολικό έτος2020-2021 και την παρακάτω (μετά το τέλος του κειμένου)   υπεύθυνη δήλωση  πρόωρης αποχώρησης  και να την προωθήσετε στο email του σχολείου μας:   mail@dim-rodit.rod.sch.gr   έως τις 10-6-2020. Τα έγγραφα  μπορείτε να τα παραλάβετε   και από το σχολείο. Η εγγραφή των μαθητών θεωρείται γενόμενη με την κατάθεση της αίτησης και  όλων  των απαιτούμενων δικαιολογητικών , ανά περίπτωση.

Όσον αφορά τα απαιτούμενα δικαιολογητικά  ισχύουν τα ακόλουθα:

“ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟ ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΠΡΩΙΝΗΣ ΖΩΝΗΣ

α. Προϋποθέσεις εγγραφής στο προαιρετικό ολοήμερο πρόγραμμα

Οι μαθητές εγγράφονται στο Ολοήμερο Πρόγραμμα, κατόπιν σχετικής αίτησης-δήλωσης των γονέων/κηδεμόνων τους.

Στο Ολοήμερο Πρόγραμμα δύνανται να εγγράφονται:

αα) οι μαθητές των οποίων εργάζονται και οι δύο γονείς, προσκομίζοντας σχετική βεβαίωση του φορέα εργασίας τους ή κάρτα ανεργίας, στην περίπτωση που είναι άνεργοι. Δικαίωμα εγγραφής στο ολοήμερο δίνεται και στην περίπτωση που προσκομίζεται βεβαίωση εργασίας από τον ένα γονέα ή κάρτα ανεργίας από τον άλλο. Για τους αυτοαπασχολούμενους, ελεύθερους επαγγελματίες, αγρότες κτλ. αρκεί η προσκόμιση πρόσφατης βεβαίωσης του ασφαλιστικού τους φορέα ή το πιο πρόσφατο ειδοποιητήριο πληρωμής του τρέχοντος έτους ακόμα και αν δεν έχει εξοφληθεί.

αβ) οι μαθητές, των οποίων οι γονείς/κηδεμόνες ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες όπως πολύτεκνοι/τρίτεκνοι/μονογονεϊκές οικογένειες, γονείς με χρόνιες παθήσεις/ενταγμένοι σε πρόγραμμα απεξάρτησης/φυλακισμένοι). Πολίτες τρίτων χωρών που διαμένουν σε κέντρα ή σε δομές φιλοξενίας του ελληνικού κράτους ή της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ και τα παιδιά τους φοιτούν σε σχολικές μονάδες Π.Ε με εγγραφή στο πρωινό πρόγραμμα, και δεν είναι ενταγμένα στις λειτουργούσες Δ.Υ.Ε.Π. Η εγγραφή των μαθητών Ρομά στο Ολοήμερο Πρόγραμμα γίνεται χωρίς προϋποθέσεις.

β. Προϋποθέσεις συμμετοχής μαθητών/τριών στο τμήμα Πρωινής Ζώνης (7:00-8:00):

Στο τμήμα αυτό δικαίωμα συμμετοχής έχουν μαθητές/τριες οι οποίοι είναι εγγεγραμ-μένοι/νες και φοιτούν στο ολοήμερο πρόγραμμα. Ο ελάχιστος αριθμός για τη λειτουργία του τμήματος Πρωινής Ζώνης μαθητών/τριών είναι οι 7 μαθητές/τριες για σχολεία με λειτουργικότητα έως 8/θέσια και 10 μαθητές/τριες για σχολεία με λειτουργικό-τητα από 9/θέσια και άνω.»

*Τα απαραίτητα έντυπα ,όπως και η παρούσα ανακοίνωση για τις εγγραφές των μαθητών στην Α΄ τάξη θα βρίσκονται αναρτημένα, από αύριο, και στην ιστοσελίδα του σχολείου μας ( http://dim-rodit.rod.sch.gr  ). Παρακαλούμε να χρησιμοποιούνται μόνο τα συγκεκριμένα έγγραφα και τα στοιχεία να συμπληρώνονται με προσοχή και ακρίβεια. Εφόσον χρειαστεί να προσέλθετε στο σχολείο, να έχετε μαζί την αστυνομική σας ταυτότητα ή κάποιο έγγραφο αποδεικτικό της ταυτοπροσωπίας σας (άδεια οδήγησης, διαβατήριο, βιβλιάριο υγείας, κλπ). Επιπλέον να είστε εφοδιασμένοι με μέσα ατομικής προστασίας(μάσκα, γάντια μίας χρήσης) . Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας να επικοινωνείτε με το σχολείο πριν προσέλθετε, όπως και για  περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εγγραφές στο ολοήμερο τμήμα  στο τηλέφωνο 25310-25862 τις εργάσιμες ημέρες από 10:00 π.μ– 1:00 μ.μ .

                                                                                                                Ο    Διευθυντής

 

Ιώβ Μιχαήλ

 

ΔΗΜΟΤΙΚΟ-ΑΙΤΗΣΗ-ΟΛΟΗΜΕΡΟ

Υπεύθυνη_δήλωση πρόωρης αποχωρησης

Share:

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest

περισσότερα

ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΕΝΔΟΣΧΟΛΙΚΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ

Στο πλαίσιο της υλοποίησης  Σχεδίου Δράσης Αξιολόγησης της Σχολικής Μονάδας  του Δημοτικού Σχολείου Ροδίτη  με την ονομασία “ Εγώ ή εσύ –Εγώ και συ μαζί